Pengedar Shaklee Bandar Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru, Saujana Utama
Produk Shaklee,  Set Produk,  vitamin shaklee

Pengedar Shaklee Puncak Alam, UiTM Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru dan Saujana Utama

Saya Nafisah Musa atau lebih mesra dikenali sebagai Cha, adalah Pengedar Shaklee yang berpusat di Puncak Alam, UiTM Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru dan Saujana Utama. Saya telah mula mengenali dan menggunakan produk Shaklee sejak 2011. Setelah merasakan kesan yang amat memuaskan terhadap kesihatan diri dan keluarga, saya berhasrat berkongsi kebaikan dan manfaat vitamin Shaklee ini bersama anda.

Saya Pengedar Shaklee Puncak Alam bersedia memberikan perkhidmatan terbaik iaitu penghantaran atau COD (cash on delivery) set produk Shaklee kepada anda yang tinggal di sekitar Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru, Saujana Utama. Servis yang diberikan juga boleh melalui pos laju atau menggunakan perkhidmatan pos yang lain bagi pelanggan di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Shaklee menawarkan pelbagai produk Shaklee berkualiti dan tulen yang boleh diambil oleh semua peringkat umur. Antara set produk Shaklee termasuk:

Mengapa mesti mendapatkan produk Shaklee yang tulen lagi berkualiti daripada Pengedar Shaklee Puncak Alam?

Ikuti video ini,

Kelebihan beli Produk Shaklee dari Pengedar Shaklee Puncak Alam?

  1. VOUCHER
  2. FREE PENGHANTARAN
  3. HADIAH MISTERI

Saya sebagai pengedar Shaklee yang sah sangat mengalu-alukan untuk mereka yang berminat Jadi Ahli Shaklee / Pengedar Shaklee kerana banyak kelebihan yang anda perolehi bila anda mendaftar sebagai ahli shaklee.

Bagi mereka yang berminat untuk berbisnes/menjana pendapatan dengan Shaklee, dengan hanya bermodalkan RM70 anda mampu menjana pendapatan RM1500 sebulan dengan mudah.Hubungi saya, Pengedar Shaklee Bandar Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru dan Saujana Utama di 013-6935160. Penerangan percuma akan diberikan.

 

Sharing is caring!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares