Penyakit-tangan-kaki-dan-mulut-HFMD3
Produk Shaklee,  Tips

Kuatkan Sistem Imun Cegah Daripada Jangkitan

Penyakit tangan, kaki dan mulut (HFMD) adalah jangkitan virus yang biasa berlaku di kalangan kanak-kanak dan tersebar melalui hubungan langsung seperti tangan yang kotor atau permukaan yang tercemar dengan virus.

Orang dewasa, terutamanya ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang dijangkiti HFMD, berisiko untuk dijangkiti sekiranya sistem imun mereka lemah.

Tiada ubat untuk HFMD, selain menjaga kebersihan, adalah penting untuk mempunyai sistem imun yang optimum supaya anda kekal kuat dan dilindungi.

 

Cuba perangsang imunisasi semula jadi dari Shaklee sekarang!

 

Vitamin C– komponen penting dalam sistem imun. Ia membantu merangsang penghasilan dan fungsi sel darah putih untuk meningkatkan sistem imun.

vitamin c

KEISTIMEWAAN SHAKLEE (Sustained Release Vitamin C)
• Sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran.
• Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

 

Polifenol– melawan radikal bebas. Tinggi dengan aktoksida, polifenol mengoptimakan prestasi sel anda.

polifenol

KEISTIMEWAAN SHAKLEE (Vivix )
• Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buahbuahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.
• Mengandungi kepekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

 

Bawang Putih– memiliki fungsi antiengandungi sifat antimikrob Alisin, fitonutrien yang terdapat di dalam bawang putih, membantu dalam penyelenggaraan badan yang sihat.

garlic antibiotik semulajadi

KEISTIMEWAAN SHAKLEE (Garlic Complex )
• Menggabungkan manfaat kesihatan bawang putih dan rosemary sebagai antioksidan.
• Bau dan rasa bawang putih yang minimum

 

Protein– membina dan memperbaiki tisu. Ia adalah blok bangunan dalam badan anda dan berfungsi sebagai rangsangan semulajadi untuk sistem imun.

soy protein

KEISTIMEWAAN SHAKLEE (ESP)
• Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0, penarafan yang tertinggi.
• Membekalkan 9 asid amino penting
• Menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetic (non-GMO).

 

Berminat untuk memiliki suplimen kesihatan Shaklee untuk mencegah jangkitan dan meningkatkan sistem imune badan? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah di 013-6935160 untuk order dan konsultansi yang tepat berdasarkan masalah anda.

Saya guide anda sampai yakin!

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares