Kelebihan Suplemen dan Skin Care Shaklee
Uncategorized

Kelebihan Suplemen dan Skin Care Shaklee

Ramai yang tidak tahu Shaklee adalah produk inovasi lebih 100 tahun! Komitmen Dr. Forrest C. Shaklee untuk membantu orang lain hidup lebih sihat bermula apabila beliau mencipta multivitamin pertama di Amerika Syarikat lebih 100 tahun yang lalu. Dalam membina legasi inovasi dan sainsnya, falsafah Living in Harmony with Nature® adalah tunjang jantung kepada semua yang Shaklee lakukan.

 

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, Shaklee telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan. Dan Shaklee boleh membuktikannya.

 

 

“ Kami membuat produk yang lembut kepada alam sekitar dan tidak pernah membuat ujian ke atas haiwan. Saya tidak akan mencipta produk yang akan merosakkan satu sel tisu di dalam badan. ”

Dr. Forrest C. Shaklee
Pengasas, Shaklee Corporation.

 

 

Suplemen dan Skin Care Shaklee terbukti secara saintifik

Kajian Landmark, diketuai oleh seorang penyelidik pemakanan yang terkenal, Dr. Gladys Block dengan University of California, Berkeley, merupakan salah satu kajian terbesar pengguna jangka panjang pelbagai suplemen. Kajian menunjukkan bahawa orang-orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai banyak biomarker yang lebih sihat untuk jantung, otak, dan kesihatan kognitif berbanding dengan pengguna tidak mengambil suplemen atau pengambil suplemen bukan produk Shaklee.

 

Kajian menunjukkan bahawa orang-orang yang menggunakan makanan tambahan Shaklee mempunyai biomaker kesihatan utama yang lebih baik berbanding dengan pengguna tidak mengambil makanan tambahan.

 

 

Hasilnya menakjubkan!

Kajian klinikal memerlukan para peserta menjalani pengambilan darah untuk memeriksa biomarker kesihatan utama. Oleh itu, kajian menunjukkan bahawa pengguna suplemen jangka panjang Shaklee mempunyai risiko yang lebih rendah untuk penyakit jantung, penyakit berkaitan jantung dan otak yang berkaitan, kanser dan diabetes.

 

KESIHATAN JANTUNG

11% LEBIH RENDAH Nisbah Kolesterol

33% LEBIH RENDAH Tahap Trigliserida

 

KESIHATAN OTAK

36% LEBIH RENDAH Tahap Homosisteina

 

TEKANAN BIOLOGI

59% LEBIH RENDAH Tahap Protein Reaktif-C

 

Kelebihan Kelebihan Suplemen dan Skin Care Shaklee berbanding jenama lain

  1. Shaklee komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli.
  2. Produk Shaklee bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.
  3. Produk Shaklee mematuhi standard keselamatan tertinggi.
  4. Produk Shaklee lembut pada persekitaran.
  5. Setiap satu daripada produk Shaklee adalah bebas gluten.
  6. Shaklee tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari penganiayaan.

 

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, Shaklee telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan. Selamat. Terbukti. Berkesan.

 

SELAMAT

350 ujian ke atas bahan pencemaran berbahaya
100,000+ ujian kawalan kualiti setiap tahun
3x lebih ujian terhadap racun perosak

 

TERBUKTI

100+ pembentangan dan kertas saintifik
100+ patent
Kajian Landmark

 

EFEKTIF

Produk Shaklee terbukti oleh sains. membuat perbezaan dalam kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet pasukan prestasi tulen kelas dunia Shaklee sehingga ke angkasawan NASA. Atlet yang dikuasakan oleh Shaklee telah memenangi 137 pingat emas, perak, dan gangsa dalam perlawanan.

 

 

Diskaun

 

 

 

Anda mungkin berminat dengan artikel berikut:

Senarai Harga Produk Shaklee Terkini 2020

Tips Memilih Set Berpantang Terbaik

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares