• Tips

    Perkembangan Tulang Bayi Dalam Kandungan

      Tahniah di atas kehamilan anda! Sekarang anda bukan makan untuk seorang tetapi dua! Jom ikuti Perkembangan Tulang Bayi Sepanjang 9 Bulan Kehamilan.   Berikan khasiat kepada diri anda dengan nutrien yang betul untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. Ini termasuk mempunyai kalsium yang mencukupi untuk perkembangan bayi anda dari sel yang kecil sehingga kepada saiz bayi yang normal di akhir kehamilan.     Berikut adalah singkatan tentang perkembangan tulang bayi yang menakjubkan sepanjang kehamilan anda.   1 bulan Ini Permulaan Saya. Tulang mula tumbuh.   2 bulan Saya Mempunyai Struktur Tulang. Tulang selangka, tulang belakang, tengkorak kepala mula terbentuk, diikuti oleh tunas tangan dan kaki.   3 bulan Saya…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Gara-Gara Set Berpantang, Aku Jatuh Cinta Dengan Suplemen Shaklee

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…Saya Hayati Ismail.Saya adalah Mama kepada 5 orang cahaya mata. Saya mula berkenalan dengan suplemen Shaklee pada tahun 2014 dan sehingga kini masih setia.     Saya mula jatuh cinta dengan suplemen Shaklee melalui Set Berpantang. Masa tu saya berpantang anak yang ke 4. Melahirkan anak melalui pembedahan memberi cabaran besar buat saya. Iyelah kan…saya kena fikir macam mana nak uruskan anak-anak dan diri sendiri…Maklumlah berpantang sendiri katakan…   Tapi selepas mengambil suplemen Shaklee. Saya rasa badan semakin pulih dengan cepat. Sepanjang hari bertenaga dan kurang stress. Paling saya suka luka cepat sembuh.Alhamdullilah…susu pun meriah. Murah rezeki Abang Chik Hadif.     Suplemen Shaklee yang membantu saya semasa berpantang ialah ESP,Vitamin C, Vitalea, Ostematrix, Alfalfa Complex, Zinc…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Bacaan Hb Pembawa Thalasemia Jenis Beta Meningkat Dengan Set Hamil Shaklee

    Hai semua! Nama saya Olivia Jessica Andrew dari Beaufort Sabah. Mengenali Shaklee sejak tahun 2013 lagi. Kali ni saya kongsikan cerita semasa mengandung anak kedua saya Awon.   Bila mengandung anak kedua saya mengalami HB low lebih teruk daripada mengandung anak pertama. Saya terpaksa tukar ubat penambah darah sehingga 3 kali. Sembelit semakin teruk walaupun telah makan Ostematrix.     Saya jaga makan dan terpaksa menelan hati ayam walaupun tekak tidak boleh menerima. Saya ambil set lengkap kehamilan juga masa tu kecuali Vitalea Iron Formula sebab tidak yakin sebab saya pembawa talasemia jenis Beta. Bacaan HB semakin teruk sehingga masuk hospital kerana denyutan jantung yang cepat.   Akhirnya kerana tidak…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Tiada Alahan dan Cergas Bertenaga Ketika Hamil Dengan Set Hamil Shaklee

    Pengalaman mengamalkan set hamil Shaklee memberi satu pengalaman indah lebih-lebih lagi pada kehamilan ke tiga dan usia pun dah memasuki 30-an. Apa yang saya gembira sangat-sangat, saya tidak mempunyai sebarang alahan dan saya hamil juga tidak disedari oleh rakan sekerja kerana tiada sebarang tanda saya sedang hamil pun. Sentiasa cergas, tidak pernah ambil cuti sakit dan kerja berjalan seperti biasa.   Kenapa saya konsisten mengamalkan setiap vitamin Shaklee ini? Selain saya telah merasai kesan yang sangat-sangat positif terhadap diri saya sejak mengamalkan supplement secara konsisten dari penghujung tahun 2012, saya tahu badan saya memerlukan setiap nutrisi yang ada dalam supplement yang saya amalkan ini lebih-lebih lagi saya sudah mempunyai dua…