• suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Masalah Sembelit dan Sakit Tumit Kian pulih Selepas Amalkan Omega Guard dan Ostematrix Shaklee

    Assalamualaikum. Nama saya Rozila Ramli dan lebih di kenali sebagai Kak Yang. Berumur 34 tahun dan bekerja sebagai penjawat awam.   Harini Kak Yang nak kongsikan kesan pengambilan vitamin secara konsisten, telah memberikan hasil yang WOOOW pada Kak Yang.   Bagi semua orang mungkin biasa masalah ini. Tapi bagi Kak Yang, masalah ini mengganggu mental dan fizikal. Kak Yang STRESS.     Masalahnya adalah SAKIT TUMIT & SUKAR BERAK. Mungkin ade yang gelak, tapi masalah ni buat hidup Kak Yang huru-hara.   SAKIT TUMIT yang melampau sangat. Setiap pagi bila bangun tidur, kalau boleh taknak jejak kaki ke lantai. Sebabnya, seakan Kak Yang memijak duri. Sakit ya amattt. Punya la…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Tak Sembelit lagi Sejak Kenal Shaklee

    Assalamualaikum.. Saya Aida Azwani Bin Agus Azhar, berusia 33 thn , seorang isteri dan ibu kepada 3 org anak. Saya adalah seorang ibu bekerja. Saya suka gelarkan diri saya Aida.   Semua wanita yang pernah melahirkan anak pasti ada kenangan kan, Ada yang kenangannya manis dan bahagia . Ada yang pahit. Ada yang ngeri macam saya.     Pengalaman saya melahirkan anak kedua memang sangat manis. Yelah…cahaya ke kedua perempuan pula tu. Siapa tak Happy kan . Proses bersalin saya pun mudah je . Masuk2 labour room, tak sampai 30 minit dah selesai bersalin. Anak saya pun kecik je 2.6kg. So tak de la susah sangat nak teran. Rasa macam…

  • suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Masalah Sukar Buang Air Besar dan Sembelit Kini Tiada Lagi

    Masalah buang air besar dan sembelit boleh menyebabkan ia menganggu kerja harian dan aktiviti kita setiap hari. Kulit mudah kusam akibat toksin didalam badan tidak dapat dibuang dengan sempurna. Malah berat badan juga akan makin naik tanpa ada sebarang perubahan walaupun sedang berdiet.   Sembelit dan masalah penghadaman boleh menyebabkan usus kita menjadi tidak sihat dan ia boleh menyebabkan buasir terjadi akibat dari terlalu kerap meneran dan menahan dari membuang air besar.   Jika terus dibiarkan masalah ini, ia boleh mengakibatkan badan kita tidak sihat dan kulit wajah kita pun kusam, tua dari usia sebenar kita dan kita boleh mengidap KANSER USUS. Alhamdulillah itulah yang saya alami sebelum kenal set…

  • Produk Shaklee

    Herb-Lax

    Keistimewaan Herb-Lax Shaklee Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Herb-Lax mengandungi 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, fennel seed dan culver’s root. Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh badan kita untuk jangka masa panjang.   Manfaat Utama Herb-Lax • Pembersihan najis yang tersekat • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita • Membantu masalah sembelit • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu…