Produk Shaklee

Performance Drink

Performance Drink Shaklee

Minuman Performance pertama kali dihasilkan pada 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalu (human-powered flight programme). Performance drink merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.

Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance sebagai pilihan utama mereka. Kerana minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia sukan mahupun aktiviti pengembaraan.

Ujian klinikal membuktikan rumusan ekslusif OptiCarb yg sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memlihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.

Berbanding minuman sukan yang lain, Performance drink mempunyai lebih 67% (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

 

Manfaat utama Performance drink

Meningkatkan daya ketahanan badan– memberikan tenaga pada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihab fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

Membekal tenaga dan daya ketahanan fizikal– Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisma air dalam tubuh.

Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus ekslusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yg menetapkan kawasan tropika dan mereka aktif dalam kerja harian.

Mencegah penyahhidratan– mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda.

Mengekalkan paras gula– terbukti secara klinikal dalam memeliha paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga pada otot dan percepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.

 

Siapa yang perlukan Performance drink ini?

 • para atlet
 • mereka yang berpuasa
 • sebelum dan selepas pembedahan
 • tidur lewat malam
 • mereka yang keletihan
 • penyahhidratan otot dan kulit
 • vagina yang kering
 • cirit-birit
 • tiada selera makan
 • rendah paras gula
 • kepeningan
 • pesakit denggi dan hfmd

 

Cadangan pengambilan

Sarapan: Campurkan 1 sudu besar Performance, Meal Shakes dan ESP

Latihan Fizikal: Campurkan 2 sudu besar dalam 500ml air & minum 1 jam sebelum latihan fizikal dan setiap 30 minit sewaktu latihan fizikal. Minum 1 jam selepas latihan fizikal untuk penghidratan & mengembalikan tenaga.

*Elakkan terdedah (simpan dalam peti sejuk selepas buka)

Satu hidangan yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau dicampur bersama minuman lain.

 

Berminat memiliki Performance Drink Shaklee? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah di 013-6935160 untuk order, promosi dan konsultansi yang tepat berdasarkan masalah anda.

Atau

Dapatkan sendiri melalui sistem Esell. Klik di bawah.

promo_vivix

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares