Set Produk,  TESTIMONI

Pengalaman Manis Berpantang Dengan Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum. Saya Nurul Suwana Bt Abu Bakar berumur 31 tahun seorang ibu dan mempunyai 3 orang anak.

 

Sue ingin kongsikan pengalaman berpantang anak ketiga dengan set berpantang shaklee..bermulanya tahu diri hamil sue dah ambil set hamil setiap hari sehingga la bersalin..

 

Testimoni pengalaman manis berpantang dengan set berpantang shaklee

 

Kalau dulu bila tahu mengandung sue hanya ambil ubat yang klinik bekalkan. Bila makan jadi pening nak muntah mungkin tak sesuai dgn sue dan bila tak makan tekanan darah rendah..asyik kena marah dengan nurse sebab hb low nanti effect kepada baby. Sue juga ada masalah sembelit yang teruk dan selalu kejang kaki semasa kehamilan sebelum.

 


Tetapi berbeza dengan kehamilan ketiga ini..Sue amalkan set hamil shaklee, pernah juga ada masalah hb low diawal kehamilan..itu pun disebabkan alahan tak boleh bau makanan..makan muntah, tapi tak lama kandungan masuk ke usia 4 bulan semuanya kembali normal.

 

Sepanjang kehamilan ke 3 kurangnya kejang kaki kurang masalah sembelit dan hb kembali cantik..yang best nya hamil kali ni sue bebas kena kencing manis..anak yang dulu sue kena kencing manis sehingga terpaksa cucuk insulin..

 

Sepanjang tempoh bersalin alhamdulillah tidak mengalami kontraksi yang lama, tiada koyakan bersalin, dan cepat discaj..sebelum masuk ke labour room sue mengambil 6 biji pil ostematrix untuk mengurangkan kontraksi.

 

Selepas dibenarkan discaj sepanjang tempoh rawatan susulan jaundis anak diklinik tiada masalah dan kali ini tiada lagi episod berkampung didalam wad seperti abang-abang yang lain.

 

Berpantang sendiri bersama dengan 2 orang hero sangat mencabar, nasib la sue ambil set pantang yang ada b complex membantu sue daripada stress dan meroyan dan lecithin mengurangkan bengkak susu.

 

Selain daripada kekal bertenaga dengan set berpantang bonus yang sue dapat alhamdulillah susu meriah, sehingga kini awliya sudah berumur 1 tahun 2 bulan masih lagi menyusu badan berbanding abang-abang nya sebelum ini hanya sampai usia empat bulan sahaja.

 

Tiada lagi mimpi ngeri sembelit ketika berpantang. Set berpantang yang sue ambil ialah vitalea, vitamin c, b complex, ostematrix, esp dan alfafa.  Alhamdulillah sue yakin dgn pilihan sue kerana produk shaklee ini dijamin selamat , semulajadi dan berkesan.

 

Jika ibu-ibu tercari-cari set berpantang sue syorkan ibu-ibu mencuba set berpantang shaklee kerana sue sendiri dapat kesan positif yang sangat berbeza ketika berpantang sebelum ini..

Ini lah shaklee effect Sue.

Credit to Supermom Shaklee Story

 

 

Berminat untuk mendapatkan Set Berpantang/Set Menyusu/Set Hamil Shaklee? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah anda di 013-6935160 untuk harga jimat  dan konsultansi yang tepat berdasarkan masalah anda.

Saya guide anda sampai yakin!

 

 

Anda mungkin berminat dengan artikel berikut:

Cara Tingkatkan Susu Ibu Yang Berkualiti Untuk Pertumbuhan dan Perkembangan Optimum Bayi

Tips Cepat Hamil Selepas Keguguran Anak Pertama

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares