Produk Shaklee,  TESTIMONI,  Tips

Pengalaman Bebas Kanser Serviks Dengan Vivix

kanser serviks dan cara mengatasinya

Rahim adalah organ reproduktif yang berfungsi sebagai tempat membesarnya janin atau kandungan. Organ ini berbentuk buah pear dan terdiri daripada bahagian badan (uterine body) dan bahagian pangkal rahim (serviks).

Sempadan yang memisahkan bahagian badan rahim dan pangkal rahim dipanggil istmus. Apabila disebut kanser rahim, ia merujuk kepada kanser yang terjadi atau berasal daripada bahagian badan rahim.

Kanser rahim atau kanser serviks adalah antara kanser yang boleh dikesan pada peringkat awal sekiranya para wanita peka terhadap perubahan yang berlaku pada diri mereka.

Antara simptom-simptom awal kanser serviks adalah:

  • Vagina mengeluarkan suatu cairan yang luar biasa
  • Berlaku pendarahan di bahagian vagina secara tidak normal
  • Kesakitan pada pelvis
  • Sakit ketika bersama atau sewaktu melakukan hubungan kelamin
  • Haid yang berpanjangan dan berat
  • Hilang kawalan pada pundi kencing
  • Ketidakselesaan ketika membuang air kecil
  • Keletihan yang berterusan
  • Hilang selera makan atau berat badan turun mendadak
  • Sakit kaki

 

peringkat kanser serviks

Sekiranya simptom di atas berterusan, anda  perlu segera mendapatkan pemeriksaan awal dan rawatan susulan dengan doktor. Andai anda disahkan menghidap kanser serviks, jangan anggap dunia ini sudah berakhir kerana ada yang sudah terlepas dari penyakit ini dengan cara alami.

Andai anda masih belum berkahwin, menghidap fibroid yang membawa kepada solusi akhir  rahim perlu dibuang, fikirkan semula ikhtiar lain sebelum membuat keputusan. Perjalanan hidup anda masih jauh dan anda berhak untuk menikmati kehidupan seperti anak dara lain, berkahwin dan memiliki zuriat dari rahim sendiri.

 

Ikuti kisah kanser serviks isteri Encik Mohamad Fidaus Baharuddin ini yang sembuh sepenuhnya secara alami. 

Alhamdulillah, wife saya disahkan kanser serviks pada Disember 2017. Allah je tahu macam mana rasa hati bila dapat berita ni. Walaupun muka rileks tapi hati kita suami ni, Allah & kita je tahu.

Alhamdulillah syukur rahmatNya, pada hari selasa lepas, isteri saya buat check up semula di Hospital Shah Alam, 3 doktor sahkan rahim isteri saya bersih, perfect – no infection, no cancer anymore.

Rasa nak nangis je dengar berita tu. Tapi well you all know, tahan je air mata ego ni. Buat rileks je sambil sebut, “Alhamdulillah, tahniah. Allah beri hasil positif Sayang guna Vivix, Vita C Plus & Alfalfa Shaklee”. Untuk isteri saya, hanya amalkan 2 bulan saja secara serius.

Isteri beliau sekarang sedang bantu seorang anak dara di Sarawak yang kena fibroid hingga doktor bagi solusi buang rahim. What a damage to her life. Bayangkan anak dara tanpa rahim. Allah.. Alhamdulillah, beliau masih dalam usaha untuk tidak kena buang rahim September ini, InsyaAllah. Mari kita doakan beliau sembuh. Ada beberapa lagi kes kanser serviks, fibroid dan kanser darah, yang sedang isteri beliau close up bantu hingga saat post ini ditulis.

 

Kenapa saya yakin saya mampu bantu anda yang sakit?
Kerana adanya doktor pakar & ahli nutrisi di belakang saya yang saya rujuk untuk berikan solusi komplimentari yang terbaik untuk setiap yang datang pada kami. Saya tak rujuk “doktor” atau “nutritionist” Google sewenangnya. InsyaAllah dengan izinNya jalan ini mampu bantu anda sembuh.

Apa yang perlu anda lakukan adalah penuhi jadual follow up dan dapatkan results diagnosis doktor. Tidak perlu berhenti makan ubat. Teruskan pengambilan ubat dan pada masa yang sama ambil vivix untuk membantu merawat dan menyembuhkan penyakit kanser tersebut.

 

Nak ikhtiar sihat dengan vivix, hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah  di 013-6935160 untuk order dan konsultansi yang tepat.

 

Anda mungkin berminat dengan artikal berkaitan:

Minum vivix bacaan kolesterol menurun dan tekanan darah tinggi normal

Keistimewaan dan Kelebihan Vivix Shaklee

Promosi Vivix Shaklee Ogos 2018

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares