TESTIMONI

Minum Vivix Bacaan Kolesterol Menurun dan Tekanan Darah Tinggi Normal

Perkara yang sangat merisaukan ialah apabila insan tersayang mengalami masalah kesihatan terutamanya ibu ayah. Kali ini saya ingin berkongsi pengalaman ikhtiar sihat emak Puan Zainab yang menghidap masalah darah tinggi dan bacaan kolestrol tinggi. Ikuti kisah beliau.

Minum Vivix Bacaan Kolesterol Menurun dan Tekanan Darah Tinggi Normal

Emak saya merupakan seorang surirumah tangga sepenuh masa. Sejak tahun 2016, emak diserang masalah kesihatan. Emak kerap demam, sakit kepala dan sakit-sakit badan. Emak saya tidak percayakan perubatan moden dan lebih suka mendapatkan rawatan di klinik perubatan alternatif Homeopathy.

Walaupun sudah bertahun-tahun mendapatkan perkhidmatan homeopathy, kesihatan emak masih lagi tidak kembali seperti biasa. Sehinggalah emak mengalami sakit kepala yang teruk dan demam, saya dan adik beradik yang lain mengesyorkan supaya emak mendapatkan rawatan di klinik berdekatan.

Nasib baik emak menurut sahaja dan hasilnya bacaan darah tinggi emak bukanlah di tahap yang normal. Patutlah emak kerap stress, tak lena tidur dan sakit kepala. Doktor menyarankan agar emak melakukan ujian darah

Keputusan ujian darah emak kali pertama. Bacaan LDL Kolestrol emak sangat tinggi dan ini juga salah satu punca kesihatan emak terganggu. Doktor menyarankan emak buat ulangan ujian darah 6 bulan kemudian dan emak dibekalkan dengan ubat kolestrol serta ubat darah tinggi.

Sejak daripada itu, emak mula menjaga pemakanan dan juga konsisten makan ubat. Di samping itu, emak juga mencuba Vivix dan juga Phytocol St dan doktor juga menyarankan emak mengambil 2 produk ini.

6 bulan berikutnya emak menjalani ujian darah sekali lagi untuk melihat bacaan kolestrol turun atau tidak. Selepas menerima keputusan ujian, bacaan kolestrol emak turun!. Emak sangat gembira dengan hasil ujian tersebut.

testimoni vivix bacaan kolesterol menurun dan tekanan darah tinggi normal

 

Berminat memiliki Vivix dan Phytocol st Shaklee ini? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah di 013-6935160 untuk order dan konsutasi penggunaan yang tepat.

Atau

Dapatkan sendiri melalui sistem Esell. Klik di bawah.

promo_vivix

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares