Skincare Shaklee,  TESTIMONI

Kesan Memberangsangkan Seawal 14 Hari Penggunaan Youth Shaklee

Assalamualaikum ….

Saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.

testimoni kesan memberangsangkan seawal 14 hari penggunaan youth shaklee

 

Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.

 

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Shaklee, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.

 

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.

 

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

Credit to Supermom Shaklee Story

 

Berminat untuk mendapatkan YOUTH Shaklee? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah anda di 013-6935160 untuk harga jimat  dan konsultansi yang tepat berdasarkan masalah anda.

Saya guide anda sampai yakin!

 

Anda mungkin berminat dengan artikel berikut:

Youth Shaklee Skincare Produk Penjagaan Kulit Semulajadi Selamat Terbukti Berkesan Secara Klinikal

Cantik Tanpa Make up Kesan Vitamin Shaklee 

Cara Memilih Serum Mengikut Jenis Kulit

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares