Disclaimer

PENAFIAN:

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnos apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar yang bertauliah terlebih dahulu.

 

 

Shaklee adalah peneraju syarikat nutrisi semulajadi. Keberkesanan ketulenan, purity dan keselamatan – jauh melangkaui organik.

Shaklee berpendapat kesihatan yang baik adalah perkara yang paling berharga di dunia. Tanpanya, semua perkara lain menjadi tidak bermakna. Kerana itulah setiap bahan yang dimasukkan ke dalam botol Shaklee telah dicipta untuk menjadikan anda lebih sihat.

Shaklee adalah penyokong tegar gaya hidup sihat, termasuk pilihan makanan yang sihat, suplemen yang bijak, dan senaman yang kerap selama lebih 60 tahun.

Shaklee sangat berbangga dapat menerbitkan Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee iaitu Shaklee Dietary Supplement Study, satu kajian penanda aras pertama seumpamanya yang menyokong potensi manfaat suplemen dalam jangka panjang di kalangan populasi pengguna.