• suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Masalah Senggugut Semakin Berkurangan Selepas Amalkan Ostematrix dan GLA Complex Shaklee

    Assalamualaikum. Saya hasmimie arrfin saya nak kongsikan kisah mcmne saya bebas dari masalah senggugut yang sangat teruk.   Semasa bujang. Tiap-tiap bulan hari 1st datang haid memang wajib dapat MC. Sampai muka ni dah naik malu mana tidak nya. Doc yang merawat tu lelaki sampai 1 tahap bila datang klinik doc cakap ye mimie,period paint ya…doc pun dh kenal..aduhh..merah muka.   Bile diserang senggugut memang tahap berguling,tido merengkuk menahan kesakitan yang amat sangat. Siapa yang pernah alami mesti tau macamana sakitnya tu. Kalau hari 1st kena time dekat office mmg nak jalan pun pegang dinding membongkok2 macam nenek sibongkok tiga..Sakittt..     Suatu hari alkisah bermula selepas officemate promote si…

  • suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Masalah Sembelit dan Sakit Tumit Kian pulih Selepas Amalkan Omega Guard dan Ostematrix Shaklee

    Assalamualaikum. Nama saya Rozila Ramli dan lebih di kenali sebagai Kak Yang. Berumur 34 tahun dan bekerja sebagai penjawat awam.   Harini Kak Yang nak kongsikan kesan pengambilan vitamin secara konsisten, telah memberikan hasil yang WOOOW pada Kak Yang.   Bagi semua orang mungkin biasa masalah ini. Tapi bagi Kak Yang, masalah ini mengganggu mental dan fizikal. Kak Yang STRESS.     Masalahnya adalah SAKIT TUMIT & SUKAR BERAK. Mungkin ade yang gelak, tapi masalah ni buat hidup Kak Yang huru-hara.   SAKIT TUMIT yang melampau sangat. Setiap pagi bila bangun tidur, kalau boleh taknak jejak kaki ke lantai. Sebabnya, seakan Kak Yang memijak duri. Sakit ya amattt. Punya la…

  • suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Kanser Payudara Tahap 2 Beransur Pulih Selepas Amalkan Suplimen Shaklee

    Alhamdulillah wa syukurillah… Inilah cinta hati sya dan adik beradik, satu satunya keberkatan doa yang kami ada sehingga sekarang. Disebalik senyumannya, siapa sangka mak merupakan ‘cancer survivor’… disebalik seraut wajah yang mulus itu juga terselit pelbagai kedukaan dalam memikul tanggungjawab sebagai emak dan ayah kepada kami 4 beradik..terutama buat adik bongsu kami yang sekolah lagi   Oktober 2012 merupakan detik paling getir apabila mak kehilangan kekasih hatinya secara mengejut.. siapalah kite sebagai hamba untuk mempersoalkan ajal dan maut.. hanya doa menjadi iringan… hamba redho ya Allah… Tidak setakat itu, mak diuji sekali lagi apabila disahkan menghidap kanser payudara tahap 2 seusai habis idahnya.     Waktu itu, bagaikan dihempap langit…

  • suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Tidak Boleh Berjalan Dengan Sempurna Akibat Kemalangan Pulih Selepas Konsisten Mengamalkan Suplemen Shaklee

    Nama saya Wan Noor Hidayah. Saya sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak lelaki. Saya ingin kongsikan bagaimana kaki saya pulih sepenuhnya selepas mengamalkan suplemen Shaklee.   Pada tahun 2015 saya mengalami kemalangan kereta yang teruk. Tetapi alhamdulillah, saya masih hidup walaupun tidak dapat berjalan dengan sempurna selama beberapa bulan. Pada mulanya saya mencuba 2 jenama suplemen ternama dipasaran untuk mengurangkan kesakitan di kaki saya.   Saya terpaksa mengambil suplemen memandangkan tiada ubat selain ubat tahan sakit sahaja yang diberikan oleh pihak hospital kepada saya. Menurut mereka, keputusan x-ray saya tidak menunjukkan sebarang masalah kecederaan pada tulang walaupun mereka sendiri berasa pelik mengapa saya langsung tidak boleh berjalan.    …

  • suplimen Shaklee,  TESTIMONI

    Masalah Sukar Buang Air Besar dan Sembelit Kini Tiada Lagi

    Masalah buang air besar dan sembelit boleh menyebabkan ia menganggu kerja harian dan aktiviti kita setiap hari. Kulit mudah kusam akibat toksin didalam badan tidak dapat dibuang dengan sempurna. Malah berat badan juga akan makin naik tanpa ada sebarang perubahan walaupun sedang berdiet.   Sembelit dan masalah penghadaman boleh menyebabkan usus kita menjadi tidak sihat dan ia boleh menyebabkan buasir terjadi akibat dari terlalu kerap meneran dan menahan dari membuang air besar.   Jika terus dibiarkan masalah ini, ia boleh mengakibatkan badan kita tidak sihat dan kulit wajah kita pun kusam, tua dari usia sebenar kita dan kita boleh mengidap KANSER USUS. Alhamdulillah itulah yang saya alami sebelum kenal set…