• Set Produk,  TESTIMONI

    Gara-Gara Set Berpantang, Aku Jatuh Cinta Dengan Suplemen Shaklee

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…Saya Hayati Ismail.Saya adalah Mama kepada 5 orang cahaya mata. Saya mula berkenalan dengan suplemen Shaklee pada tahun 2014 dan sehingga kini masih setia.     Saya mula jatuh cinta dengan suplemen Shaklee melalui Set Berpantang. Masa tu saya berpantang anak yang ke 4. Melahirkan anak melalui pembedahan memberi cabaran besar buat saya. Iyelah kan…saya kena fikir macam mana nak uruskan anak-anak dan diri sendiri…Maklumlah berpantang sendiri katakan…   Tapi selepas mengambil suplemen Shaklee. Saya rasa badan semakin pulih dengan cepat. Sepanjang hari bertenaga dan kurang stress. Paling saya suka luka cepat sembuh.Alhamdullilah…susu pun meriah. Murah rezeki Abang Chik Hadif.     Suplemen Shaklee yang membantu saya semasa berpantang ialah ESP,Vitamin C, Vitalea, Ostematrix, Alfalfa Complex, Zinc…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Berpantang Dengan Vivix dan Set Berpantang Shaklee

    Salam, saya Azie. Saya nak share pengalaman berpantang dengan set berpantang dan Vivix.   Saya bersalinkan anak no.4 ni secara pembedahan dan sememangnya dah diberitau lebih awal. Jadi get ready je. Kalau sebelum ni pengalaman bersalin agak dukacita, saya memang berharap kali ni betul- betul sedia.   Sehingga kandungan masuk 38 minggu, pada pagi raya korban. Ketuban pecah dan sy masuk wad.emergency czer. Sepatutnya planning czer tapi sebab ketuban pecah awal, jadi emergency dan saya sendiri dah dimaklumkan risiko pembedahan ni.     Waktu di hospital, sebaik saja nurse suruh bangun selepas 6 jam pembedahan. Saya ambik vitamin dulu sebab memang tenaga rasa macam habis dah. Ambik ginger jugak, perut…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Bacaan Hb Pembawa Thalasemia Jenis Beta Meningkat Dengan Set Hamil Shaklee

    Hai semua! Nama saya Olivia Jessica Andrew dari Beaufort Sabah. Mengenali Shaklee sejak tahun 2013 lagi. Kali ni saya kongsikan cerita semasa mengandung anak kedua saya Awon.   Bila mengandung anak kedua saya mengalami HB low lebih teruk daripada mengandung anak pertama. Saya terpaksa tukar ubat penambah darah sehingga 3 kali. Sembelit semakin teruk walaupun telah makan Ostematrix.     Saya jaga makan dan terpaksa menelan hati ayam walaupun tekak tidak boleh menerima. Saya ambil set lengkap kehamilan juga masa tu kecuali Vitalea Iron Formula sebab tidak yakin sebab saya pembawa talasemia jenis Beta. Bacaan HB semakin teruk sehingga masuk hospital kerana denyutan jantung yang cepat.   Akhirnya kerana tidak…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Parut Chickenpox Hilang dan Kulit Menjadi Mulus

    Assalammualaikum, izinkan lenda berkongsi pengalaman dijangkiti chickenpox. Sangat berbeza jika kita dijangkiti chickenpox ketika dewasa dan kanak-kanak.   Masa itu lenda Ingat lagi bulan puasa, lenda balik ke rumah ibu mertua untuk menyambut Ramadhan. Memang menjadi kebiasaan setiap kali menyambut puasa kami sekeluarga akan pulang ke kampung.   Semasa bangun sahur, ketika lenda hendak sikat rambut rasa seperti ada gelembung air di belakang telinga. Mulanya cuma ingat gelembung biasa. Lepas itu terperasan ada gelembung di bahagian tangan , terus terfikir ‘aku terkena kudis buta ke??’     Kemuncaknya, apabila lenda buat kerja rumah. Bila badan berpeluh makin naik gelembung air timbul di bahagian badan dan muka. Badan pula mula rase…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Tak Sembelit lagi Sejak Kenal Shaklee

    Assalamualaikum.. Saya Aida Azwani Bin Agus Azhar, berusia 33 thn , seorang isteri dan ibu kepada 3 org anak. Saya adalah seorang ibu bekerja. Saya suka gelarkan diri saya Aida.   Semua wanita yang pernah melahirkan anak pasti ada kenangan kan, Ada yang kenangannya manis dan bahagia . Ada yang pahit. Ada yang ngeri macam saya.     Pengalaman saya melahirkan anak kedua memang sangat manis. Yelah…cahaya ke kedua perempuan pula tu. Siapa tak Happy kan . Proses bersalin saya pun mudah je . Masuk2 labour room, tak sampai 30 minit dah selesai bersalin. Anak saya pun kecik je 2.6kg. So tak de la susah sangat nak teran. Rasa macam…

  • Set Produk,  TESTIMONI

    Berjaya Hamil dan Turunkan Berat Badan Dengan Set Kesuburan Shaklee

    Kisah saya dengan shaklee bermula dari tahun 2013 lagi.. Tapi set yang sangat terkesan pada saya ialah set ikhtiar hamil yang saya ambil selepas saya bernikah.   Kisahnya bermula bila lebih dari 48 hari selepas nikah saya tak period. Mulanya dah gembira kononnya hamil. Tapi bila buat ujian kehamilan keputusannya negatif..Lebih dari 10 ujian saya cuba.Dari murah hingga lah mahal..Pertama kalikan teruja lebih.     Selepas mendapat pandangan dari rakan sekerja, mereka cadangkan saya cuba buat pemeriksaan doktor pakar sakit puan.Beberapa ujian di jalankan antaranya ujian ultrasound dan ujian darah.   Hasil daripada kedua-duanya mengesahkan saya mendalami Polysistic ovarian cyst (pcos) dimana punca utama daripada berat badan yang meningkat secara…