Set Produk,  TESTIMONI

Bacaan Hb Pembawa Thalasemia Jenis Beta Meningkat Dengan Set Hamil Shaklee

Hai semua!

Nama saya Olivia Jessica Andrew dari Beaufort Sabah. Mengenali Shaklee sejak tahun 2013 lagi. Kali ni saya kongsikan cerita semasa mengandung anak kedua saya Awon.

 

Bila mengandung anak kedua saya mengalami HB low lebih teruk daripada mengandung anak pertama. Saya terpaksa tukar ubat penambah darah sehingga 3 kali. Sembelit semakin teruk walaupun telah makan Ostematrix.

 

Bacaan Hb Pembawa Thalasemia Jenis Beta Meningkat Dengan Set Hamil Shaklee

 

Saya jaga makan dan terpaksa menelan hati ayam walaupun tekak tidak boleh menerima. Saya ambil set lengkap kehamilan juga masa tu kecuali Vitalea Iron Formula sebab tidak yakin sebab saya pembawa talasemia jenis Beta. Bacaan HB semakin teruk sehingga masuk hospital kerana denyutan jantung yang cepat.

 

Akhirnya kerana tidak tahan, saya beranikan diri bertanya kepada doktor tentang vitalea iron formula. Doktor memberi kebenaran. Gembira hati saya.

 

Walaubagaimanapun, semasa saya mula ambil vitalea iron formula tu pada bulan ke 8; di mana sudah jadi seminggu sebelum bersalin. Bacaan HB saya naik setiap minggu terakhir daripada 9.5 hingga 11.

 

Mengandung anak kedua ni juga saya jarang kejang kaki waktu malam daripada mengandung anak pertama. Mungkin sebab saya makan ostematrix juga.

 

Vitamin set full kehamilan ni boleh ambik semasa berpantang dan sebagai set menyusu juga. Buktinya, anak saya Awon masih menyusu sekarang sudah 3 tahun. Syukur sangat kenal vitamin Shaklee ni.

Terima kasih Shaklee!

Credit to Supermom Shaklee Story

 

 

Berminat untuk mendapatkan Set Hamil Shaklee? Hubungi saya, Nafisah Pengedar Shaklee sah anda di 013-6935160 untuk harga jimat  dan konsultansi yang tepat berdasarkan masalah anda.

Saya guide anda sampai yakin!

 

 

Anda mungkin berminat dengan artikel berkaitan:

Tiada Alahan dan Cergas Bertenaga Ketika Hamil Dengan Set Hamil Shaklee

 

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares